haitarit tinapillit munniharput okariinat bodhranit viulukotelot turkkilaiset soittimet

Okariinat

Langley -konserttiokariinat

John Langley on englantilainen soittimenrakentaja, joka valmistaa savesta pyöreitä (linssinmuotoisia) okariinoja. Soittimet ovat tarkasti viritettyjä ja viimeistelty kovalla lasituksella. Okariinojen koot vaihtelevat halkaisijaltaan 5 cm:stä 19 cm:iin ja niissä on 6 sormiaukkoa (4 yläpuolella ja 2 alapuolella). Okariinat ovat kromaattisia ja niiden ääniala on oktaavi ja kokosävelaskel.


HUOM! John Langley on siirtynyt eläkkeelle eikä enää valmista okariinoja myyntiin, joten emme voi täydentää okariinavarastojamme sen jälkeen kun varastossamme olevat kappaleet myydään loppuun.


Langley -okariinat

Langley D mini 15,-TUOTE ON LOPPU
Langley G sopraano 17,- TUOTE ON LOPPU
Langley D altto 22,- TUOTE ON LOPPU
Langley G tenori 33,- TUOTE ON LOPPU
Langley D basso 44,-TUOTE ON LOPPU
Langley G iso basso 66,-

John Langley

John Langley on maailman tunnetuin okariinanvalmistaja. Hän muutti Australiasta Englantiin 1970 ja oppi siellä okariinan valmistuksen alkeet John Taylorilta. Nyt, neljäkymmentä vuotta myöhemmin Langleyn tuotevalikoima on hyvin laaja ja sisältää esim. noin koripallon kokoisen "MegaBass"-okariinan. Eräiden mallien koristelu on runsasta, mutta konserttiokariinojen valmistuksessa pääpaino on soitettavuudessa ja virityksen tarkkuudessa.

Tutustu John Langleyn omiin sivuihin klikkaamalla logoa:

Langley Ocarinas