haitarit tinapillit munniharput viulukotelot

Tinapillit

Shaw -tinapillit

Dave Shaw -tinapillit ovat käsintehtyjä ja standardivireisiksi viritettyjä (A= 440 Hz). Pillit ovat pehmeäsointisia ja kauniisti muotoiltuja. Materiaalina on käytetty perinteiseen tapaan pellistä taivutettua putkea, johon on tinattu sauma. Tulppa on tehty puusta. Tavallisiin muovisella suukappaleella varustettuihin tinapilleihin verrattuna Shaw-pillien etuna on tarkempi viritys sekä 'puisempi' ja huilumaisempi, hieman suhiseva sointi. Erityisesti matala D-pilli poikkeaa edukseen muista vastaavista tinapilleistä. Sen sormiaukot ovat lähellä toisiaan, joten lyhytsormisenkin soittajan on helppo käsitellä soitinta.

HUOM! Dave Shaw on siirtynyt eläkkeelle eikä enää toimita uusia tinapillejä. Emme pysty siis täydentämään enää varastoa jonkin sävellajin loppuessa.


Shaw -tinapillit

Shaw Whistle Eb 31,-
Shaw Whistle D LOPPU
Shaw Whistle C 36,-
Shaw Whistle H 63,-
Shaw Whistle Bb 63,-
Shaw Whistle A 71,-
Shaw Whistle G 99,-
Shaw Whistle F 117,-
Shaw Whistle matala D LOPPU

Dave Shaw

Dave Shaw on englantilainen soitinrakentaja, joka on jo yli 25 vuoden ajan erikoistunut pieniin skottilaisiin säkkipilleihin, Northumbrian pilleihin, bombardeihin ja tinapilleihin. Hän on myös ammattimuusikko (The Flying Toad Band) ja käyttää soittiminaan säkkipilliä, tinapilliä ja kaksirivistä haitaria.

Tutustu Dave Shawn omiin kotisivuihin klikkaamalla hänen kuvaansa:

Dave Shaw

Kuuntele Shaw -pillejä:

(Jos haluat katsoa videota suurempana, klikkaa YouTube-logoa kuvan oikeassa alalaidassa)

Matala D-pilli:

 

D-pilli: