nuottikirjat etnomusikologia laulukirjat viulu mandoliini huuliharppu kantele lyömäsoittimet haitari didgeridoo huilu panhuilu autoharppu basso dulcimer säkkipilli

Kitaraoppaat

THE COMPLETE FLATPICKING GUITAR BOOK + KASETTI
Steve Kaufman. Bluegrasskitaristin perusopas. Hyvä selvitys säestyksistä eri sävellajeissa, soolojen sovittaminen lauluihin, viulusävelmien sovittaminen kitaralle sekä useita Norman Blaken, Dan Craryn, Tony Ricen ja Doc Watsonin sooloja. Noin 40 sävelmää ja useita esimerkkejä sekä nuotteina että tabulatuureina. 101 s. Mukana seuraa opetus­kasetti, jossa kaikki sävelmät esitetään soitettuina versi­oina.
37,-
CHAMPIONSHIP FLATPICKING GUITAR + KASETTI
Steve Kaufman. Kolminkertaisen USA:n mestarin 16 kilpailusovitusta bluegrasskappaleista sekä nuot­teina, että tabulatuureina. Lisäksi soitto-ohjeita ja sovitusten analysointia. Mukana seuraa opetuska­setti, jossa kaikki sävelmät esitetään soitettuina versioina. 62 s.
28,-
THE COMPLETE COUNTRY GUITAR BOOK + KASETTI
Fred Sokolow. Perustiedot akustisen kitaran säestys- ja soolotyyleistä. Kappaleissa esiintyy sekä sormin näppäiltäviä että plektralla soitettavia esimerkkejä. Mm. Carter-säestys, bluegrass-säestys, Car­ter-soolot, Doc Watson- soolot, Clarence White-soolot, Travis-Atkins-tyyli, Mooren ja Perkinsin rockabilly-tyyli, Nashville-tyyli ja Western swing. Sisältää opetuskasetin. Kappaleet esitetään sekä nuot­teina että tabulatuureina. 96 s.
28,-
THE COMPLETE FOLK GUITAR BOOK + KASETTI
Jerry Silverman. Kattava opas sormin näppäiltävän folk-kitaran soittajalle. Paljon tietoa perusasioista, mm. soinnut, arpeggiot, bassokuljetukset, korusävelet, säestystavat, blues, calypso- ja latinalaisrytmit, sointujen muodostamisen teoriaa. Sisältää noin 130 kappaletta sanoineen nuotteina ja tabulatuureina sekä opetuskasetilla esitettyinä versioina. 256 s.
48,-
BRITISH FINGERPICKING GUITAR + KASETTI
Stefan Grossman. Sisältää 22 tarkkaa nuotinnosta kolmen tunnetun englantilaisen kitaristin (Bert Jansch, John Ren­bourn, Davey Graham) sovituksista. Myös tabulatuurit ja opetuskasetti. Paljon soitto­vinkkejä ja ko. kitaristien haastatteluita. 156 s.
29,-
TOQUES FLAMENCOS + KASETTI
Paco Peña. Kymmenen Paco Peñan flamencokappaletta nuotteina ja tabulatuureina sekä mukana tulevalla kasetilla olevina äänitteinä. 85 s.
33,-
JUAN SERRANO FLAMENCO CONCERT SELECTIONS + KASETTI
Juan Serrano. Kaksitoista Serranon konserttisovitusta erikseen nuotteina ja tabulatuureina sekä mukana tulevalla kasetilla olevina äänitteinä. 200 s.
33,-
HOT LICKS FOR BLUEGRASS GUITAR
Orrin Star. Yli 350 kitaralikkiä eri sointukulkuihin eri tyyleillä nuotti- ja tabulatuurimerkintöineen. 173 s.
26,-
LEARN TO PLAY BOTTLENECK GUITAR + KASETTI
Fred Sokolow. Selvitys 'liukukitaran' soittotyyleistä ja soittovälineistä, sekä harjoituksia, säestyksiä ja sooloja sekä standardivireessä että avoimessa D-,E-,G- ja A-vireessä. Yhteensä useita kymmeniä kap­paleita nuotti- ja tabulatuu­risovituksina. 58 s. Mukana seuraa opetuskasetti, jossa sävelmät esitetään soitettuina versioina.
25,-
FIDDLE TUNES & IRISH MUSIC FOR GUITAR + KASETTI
Dan Gelo. Sisältää 75 irlantilaista ja skottilaista viulusävelmää kitaralle sovitettuina. Kappaleet on esitetty nuotteina, tabulatuureina ja opetuskasetilla olevina soitettuina versioina. Teknisiä ohjeita, mm. korusävelten soittaminen ja säestys. 136 s.
32,-
GUITAR ARTISTRY:MUSIC OF IRELAND + KASETTI
Stefan Grossman. 9 nuotti- ja tabulatuurisovitusta irlantilaisklassikoista sormisoittokitaralle. Sovittajina ja esittäjinä Davey Graham, Martin Simpson, Duck Baker, John Renbourn ja Stefan Grossmann. 32 s. Mukana seuraa opetuska­setti, jossa kaikki sävelmät esitetään soitettuina versioina.
27,-
A BRIEF TUTOR FOR THE BAROQUE GUITAR
James Tyler. Barokkikitaran perustiedot ja useita soittoharjoituksia. 40 s.
18,-