nuottikirjat etnomusikologia laulukirjat viulu kitara mandoliini huuliharppu kantele lyömäsoittimet haitari didgeridoo huilu panhuilu autoharppu basso dulcimer säkkipilli

Huuliharppuoppaat

THE COMPLETE HARMONICA BOOK + KASETTI
Phil Duncan. Kaikenkattava tietopaketti huuliharpuista ja eri soittotyyleistä. Aiheina mm. Blues, Rock, Bluegrass, Country, Gospel, Jazz, Cross Harp, Chromatic Harp, Bass Harp, Chord Harp, äänten taivu­tukset, tremolo, glissan­do, kielellä 'blokkaaminen', hengitys, riffit, korusävelet, trillit, improvisointi, jne. 80 sävelmää nuotteina ja tabulatuu­reina sekä opetuskasetti. 237 s.
37,-
THE HARMONICA + KASETTI
Don Baker. Bluesharpun soitto-opas ja opetuskasetti esimerkkeineen. Kirja etenee alkeista erikoistekniikoihin, vibratoon, liu'utuksiin, wah-wah- ja stomping-efekteihin. 48 s.
15,-
THE HARMONICA PACK + KASETTI + HUULIHARPPU
Don Baker. Bluesharpun soitto-opas ja opetuskasetti esimerkkeineen. Kirja etenee alkeista erikoistekniikoihin, vibratoon, liu'utuksiin, wah-wah- ja stomping-efekteihin. 48 s. Sisältää lisäksi Huang Silvertone Deluxe C-huuliharpun.
28,-
BLUES HARP SONGBOOK
Tony Glover. 21 blues-sooloa, jotka on nuotinnettu tunnettujen harpistien levytksistä, mm. Howling Wolf, Little Wal­ter, Sonny Terry, Sonny Boy Williamson. Nuotinnuksissa on käytetty 'kryptista notaati­ota'. Lisänä soitto-ohjeita ym. 79 s.
20,-
BLUES HARP
Tony Glover. Selkeä huuliharpun oppikirja, jossa on esitetty bluesharpun historia, tyylit ja useiden mestareiden soitto­tekniikat, mm. Little Walter, Sonny Terry, Jimmy Reed ja Sonny Boy Williamson. Huuliharpun valinta- ja hoito-ohjeita sekä bluesbibliografia ja diskografia. 72 s.
18,-
SONNY TERRY'S COUNTRY BLUES HARMONICA
Sonny Terry. Tunnetun bluesharpistin elämänkerta ja tarkka selvitys hänen soittotekniikoistansa ja tulkintakeinois­taan. Mukana muovinen opetuslevy, jossa tekniikkaesimerkkejä ja 8 kappaletta. 125 s.
20,-