nuottikirjat etnomusikologia laulukirjat viulu kitara mandoliini huuliharppu kantele lyömäsoittimet haitari didgeridoo huilu autoharppu basso dulcimer säkkipilli

Lyömäsoitinoppaat

BODHRAN AND BONES TUTOR
Nicholas Driver. Puolet kirjasta käsittelee bodhranin soittotapoja ja historiaa sekä huolto- ja valintaohjeita. Toinen puoli selvittää soittoluiden historiaa ja soittotekniikkaa. 26 s.
10,-
THE BODHRAN, A CLEAR AND EASY INTRODUCTION
Micheal O'Suileabhain. Bodhranin soittamisen alkeet kirjallisessa muodossa. 25 s.
11,-
INTRODUCTION TO EGYPTIAN DRUMS AND RHYTHMS (VIDEO)
Tim Garside. Darabukan, Doufin, Reqqin ja Sagatin soittotekniikoiden esittelyn lisäksi videossa käydään läpi 6 perusrytmiä: Saadi, Maqsoum, Masmoudi, Malfuf, Wahda Kebira ja Fallahi. Garside on egyptiläisen mestarin Hossam Ramsayn oppilas. Kesto 40 min.
15,-
THE BODHRAN BOOK
Steafan Hannigan. Laaja ja monipuolinen bodhranteos, jossa opetusosan ja harjoitusten lisäksi on paljon mielenkiintoista tietoa soittimen historiasta ja huollosta sekä 34 tanssisävelmän nuotit. 96 s.
15,-

Haitarioppaat

LA LEÇON D'ACCORDÉON (VIDEO)
Yann Dour. Opetusvideo, jossa viisitoista 2-rivisoppituntia ja viisitoista eri kappaletta, joista osa suomalaisia. Mukana englanninkielinen vihko, jossa keskusteluiden käännökset ja kappaleiden tabulatuurit. Kesto 100 min.
15,-
HANDBOOK FOR MELODEON
Roger Watson. Hohnerin 1-, 2- ja 3-rivisten haitarien esittely ja soitto-opas. Tarkat sormitusohjeet. Oppimateriaalina englantilaiset kansansävelmät. 32 s.
11,-
MALLY'S MELODEON METHODS, ABSOLUTE BEGINNERS + OPETUSKASETTI
D. Mallison. Hyvä selostus eri haitarijärjestelmistä. Soitto-ohjeet kirjoitettu D/G -vireiselle haitarille. 47 s.
5,-
MALLY'S MELODEON METHODS, MORRIS 2 + OPETUSKASETTI
Morris-tanssien soitto-ohjeita. 37 s.
5,-

Didgeridoo-oppaat

THE GUIDE TO GOOD VIBRATIONS (KASETTI)
Justin Timson. Kasetin toisella puolella on yksityiskohtaiset ohjeet kiertoilmahengitykseen ja didgeridoo-tekniikoihin. Toisella puolella Timson esittää didgeridoo-kappaleita.
7,-

Huiluoppaat

TIMBER, THE FLUTE TUTOR + OPETUSKASETTI
Fintan Vallely. Irlantilaisen puisen poikkihuilun soitto-opas. Perustiedot soittimen historiasta ja rakenteesta sekä erilaisten tekniikoiden kuvaus. Noin 40 kappaleen nuotit. Paljon oheistietoa huiluun liittyvistä asioista. 44 s.
23,-

Autoharppuoppaat

THE TRADITIONAL AUTOHARP + KASETTI
C.S.Jones-B.Koehler.Autoharpun tarkat soitto-ohjeet. Aiheina mm. perussäestys, juoksutukset, melodianäppäily, viritys ja huolto. Runsaasti soittoesimerkkejä ja noin kolmekymmentä laulusovitusta sanoineen. Mukana opetuskasetti 94 s.
32,-
THE COMPLETE AUTOHARP SONGBOOK
Meg Peterson. 279 perinteistä laulua sanoineen ja sointumerkintöineen sovitettuna autoharpulle. 280 s.
25,-

Basso-oppaat

THE COMPLETE BASS BOOK + KASETTI
Mike Hiland. Laaja bassotietouspaketti. Aiheina mm. oikean ja vasemman käden tekniikat, nuotinlukutaito ja sen kehittäminen, eri soittotekniikat, 'slap and pop', 'right hand hammering', asteikot ja soinnut sekä bassolinjojen kehittäminen. 208 s. Mukana opetuskasetti.
40,-

Dulcimeroppaat

THE HAMMERED DULCIMER
Norman Hughes. Katsaus vasaradulcimerin historiaan, soittovälineisiin ja viritykseen sekä runsaasti soittoharjoituksia. Yhteensä 31 kappaletta. 32 s.
8,-
MOUNTAIN DULCIMER + KASETTI
Mark Biggs. Kokoelma monet kilpailut voittaneen dulcimermestarin kappaleita ja sovituksia. N. puolet kappaleista ovat Biggsin soololevyltä. Nuotti- ja tabulatuuriesitystapa. Lisäksi soittohjeita ja taustatietoja. Kasetilla Biggs esittää 19 kirjan kappaletta yhtyeen kanssa. 80 s.
28,-
THE COMPLETE DULCIMER HANDBOOK + KASETTI
Mark Biggs. Vuoristodulcimerin historia, rakenne, soittotekniikka, viritykset ja laaja opetusosa sovitusohjeineen. Lisäksi suuri joukko sovituksia sekä nuotteina että tabulatuureina. Kasetilla Biggs esittää 17 kirjan kappaletta 'konserttiversioina'. 195 s.
37,-

Säkkipillioppaat

HANDBOOK FOR THE NORTHUMBRIAN SMALL PIPES
Richard Butler. Northumbrialaisen säkkipillin hoito- ja huolto-opas. Säkkipillin eri osien huoltamisen lisäksi käydään läpi mm. eri tyyppisten kielten virittäminen ym. 40 s.
13,-