nuottikirjat etnomusikologia laulukirjat viulu kitara mandoliini huuliharppu kantele lyömäsoittimet haitari didgeridoo huilu panhuilu autoharppu basso dulcimer säkkipilli

Laulukirjat

MUHU LAULUD
Vaike Sarv-Kristin Kuutma. 52 Jaanika Oraksen kokoamaa laulua Muhun saarelta. Laulut on nuotinnettu korusävelineen arkistoäänitteiltä.Useimissa kappaleissa on mukana kerääjän ja laulajan välinen keskustelu laulun taustasta. 64 s.
3,-
SKÄMTVISOR FRÅN FEM SEKEL + KASETTI
Eva Danielson-Märta Ramsten. 50 ruotsalaista humoristista kansanlaulua ja balladia viimeisen viidensadan vuoden ajalta nuotteineen, sanoineen ja lähdetietoineen. Mukana kasetti, jossa 22 arkistoäänitettä ko. lauluista. 120 s.
23,-
LAULUPUU - SUOMALAISIA KANSANLAULUJA
Laulupuu -yhtyeen levyn 14 kappaletta sanoineen ja nuotteineen. 28 s.
12,-
KAUSTISEN LAULUKIRJA (sid)
Liisa Valo-Jussi Wirkkala. Kaustiselta on kerätty kaikkiaan nelisen sataa kansanlaulua, joista on valittu tähän kirjaan noin kolmannes. Lisäksi kertomuksia nuorten vapaa-ajan vietosta vuosisadan alkupuolella ja asiaan liittyviä valokuvia. 208 s.
17,-
HIIDEN HIRVI
Ilkka Kolehmainen. 74 vanhaa runosävelmää ja 85 runoa, joita voi yhdistellä kätevästi. Vihkon melodia- ja tekstisivuja voi selailla erikseen samanaikaisesti.
2,-
IITIN TILTU
Ilkka Kolehmainen-Simo Westerholm. 48 vanhaa suosikkisävelmää (esim. Savonmuan Hilima, Iitin Tiltu, Heili Karjalasta). Nuotinnokset sanoineen. 54 s.
3,-
SOODLUM'S SELECTION OF IRISH BALLADS VOL 1
40 tuttua ja tuntemattomampaa irlantilaista laulua nuotteineen, sanoineen ja sointuineen. 48 s.
5,-
FOLKSONGS AND BALLADS POPULAR IN IRELAND VOL 1
John Loesberg. 50 suosittua irlantilaislaulua, sanat, nuotit ja sointumerkinnät. 66 s.
5-